windows.jpg

Het bestuur van onze vereniging bestaat uit de navolgende personen met bijbehorende functies:

Voorzitter:  Dhr. J.L.M. Maas, Calfven 163, 4641 RJ Ossendrecht (0164 - 614359)   email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

2e Voorzitter:  Dhr. P. de Mooy, Mendelsohnstraat 20, 4661 BV Halsteren (0164 - 685321)

Secretaris / 2e penningmeester:  Mevr. M.W.C. Maas - Sep, Calfven 163, 4641 RJ Ossendrecht (0164- 614359)   email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Penningmeester / 2e secretaris:  Dhr. D.P. van den Burg, Gr. Hendrikpolderdijk 8, 4651 RJ Steenbergen    email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Commissaris:  Dhr. C. Baaten, Tollensflat 82, 4707 KH Roosendaal (06 - 13132221)

Binnen het bestuur zijn diverse taken als volgt verdeeld onder de genoemde leden:

De voorzitter is verantwoordelijk voor het (in eigen beheer) drukken van de clubbladen en de catalogi van de tentoonstellingen. Tevens is hij ringencommissaris en contactpersoon voor het enten van (dwerg-)hoenders.

De 2e voorzitter is contactpersoon voor het enten van (dwerg-)hoenders en voor het enten en tatoeƫren van konijnen.

Het enige vrouwelijke bestuurslid verzorgt de redactie van het clubblad, is tevens secretaresse van het ringenbureau en vervangend tentoonstellingssecretaris. Samen met commissaris dhr. Baaten vormt ze de sponsorcommissie voor de Plantageshow.

De penningmeester is tevens vervangend verenigingssecretaris, tentoonstellingssecretaris en beheerder van de website.

Dhr. Baaten is coƶrdinator bij het opbouwen en afbreken van de tentoonstellingen. Hij is tevens verantwoordelijk voor de public relations, is lid sponsorcommissie en vormt samen met mevr. De Mooy de loterijcommissie.

 

Voorafgaand aan iedere ledenvergadering houdt het bestuur een bestuursvergadering, waarin het wel en wee van de club zo goed mogelijk wordt gemonitort. Er worden o.a. voorstellen voorbereid, de agenda voor de komende ledenvergadering wordt vastgesteld en het financieel beleid wordt besproken.