krooneend.jpg

 

Sinds vele jaren organiseert onze vereniging in de maand december een open tentoonstelling. Deze tentoonstelling heeft in 2001 een officiële naam gekregen en staat sindsdien in de tentoonstellingsagenda van KLN vermeld als PLANTAGESHOW.

De show staat regionaal zeer goed bekend en heeft inschrijvingen uit West- en Midden Brabant, Zeeland en België. Er is ruimte voor het tentoonstellen van ongeveer 500 dieren en de toegang tot de show tijdens de openingstijden is kosteloos. De dieren worden altijd goed verzorgd en beoordeeld door erkende keurmeesters.

Voor de kampioenen worden bekers ter beschikking gesteld, terwijl er ook rassenprijzen in de vorm van geldprijzen te verdienen zijn.

Bovendien is er voor de leden van onze vereniging de zgn. Plantagebokaal te winnen. Dit is een grote beker die men kan winnen indien men het hoogste puntentotaal scoort van twee dieren, waarvan men bij het inkooien de betreffende kooinummers heeft opgegeven. 

Bent u benieuwd naar de uitslagen van onze Plantageshow in de afgelopen jaren?

 

Klik dan hier voor de catalogus van 2017 en klik hier voor de catalogus van 2018.

Aangezien het organiseren van een open tentoonstelling, met name onze "Plantageshow" veel geld kost proberen we bij onze vereniging ieder jaar weer voldoende sponsoren te vinden om deze show toch te kunnen laten doorgaan en slagen.

 

Wij maken hierbij dankbaar gebruik van de leden van onze sponsorcommissie, die er ieder jaar weer in slagen om voldoende sponsoren te vinden. Ook in 2018 is hen dit weer gelukt, met dank aan onze sponsoren.

 

 

                        

 

                            

 

                         

 

                           

 

                        

 

                            

 

                       

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.                 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   

 

     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.                  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

                       

 

                  

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.      Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.     

 

Subcategorieën