maple.jpg

 

Sinds vele jaren organiseert onze vereniging in de maand december een open tentoonstelling. Deze tentoonstelling heeft in 2001 een officiƫle naam gekregen en staat sindsdien in de tentoonstellingsagenda van KLN vermeld als PLANTAGESHOW.

De show staat regionaal zeer goed bekend en heeft inschrijvingen uit West- en Midden Brabant, Zeeland en Belgiƫ. Er is ruimte voor het tentoonstellen van ongeveer 500 dieren en de toegang tot de show tijdens de openingstijden is kosteloos. De dieren worden altijd goed verzorgd en beoordeeld door erkende keurmeesters.

Voor de kampioenen worden bekers ter beschikking gesteld, terwijl er ook rassenprijzen in de vorm van geldprijzen te verdienen zijn.

Bovendien is er voor de leden van onze vereniging de zgn. Plantagebokaal te winnen. Dit is een grote beker die men kan winnen indien men het hoogste puntentotaal scoort van twee dieren, waarvan men bij het inkooien de betreffende kooinummers heeft opgegeven. 

Sinds vandaag (16 oktober 2019) is het vraagprogramma voor onze a.s. 17e Plantageshow gedrukt en verzonden. Daarom is het ook per direct beschikbaar op onze website inclusief het inschrijfformulier voor deze tentoonstelling. De inschrijving voor de Plantageshow 2019 sluit op 25 november a.s.

Dit jaar is door ons de diergroep CAVIA 'S toegevoegd in het vraagprogramma om hiermee aan een vraag van fokkers van deze dieren te voldoen. Mocht dit een goed resultaat opleveren, dan wordt overwogen om dit een permanent item te maken binnen onze tentoonstelling.

Graag hopen we u te zien als inschrijver of bezoeker op onze komende Plantageshow.

Wenst u in te schrijven. Klik hier voor het vraagprogramma 2019  (PDF) en hier voor het inschrijfformulier (PDF).

 

Bent u benieuwd naar de uitslagen van onze Plantageshow in de afgelopen jaren?

Klik dan hier voor de catalogus van 2017 en klik hier voor de catalogus van 2018.